A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA


Tisztelt Látogató!

Ön a portál oldalait böngészve és szolgáltatásait igénybe véve egyidejűleg tudomásul veszi, hogy a Penterra Festék Kereskedelmi Kft internetes oldalait saját felelősségére használja.

1. A Penterra Festék Kereskedelmi Kft nem felelős semmilyen kárért, amely az Online áruházhoz való csatlakozás miatt következett be, továbbá az alábbiakban felsorolt pontokban foglaltak szintén a Penterra Festék Kereskedelmi Kft felelősségi körén kívül esnek:

2. A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a vásárló felelős az Online áruházhoz való kapcsolódásért és az Online áruházban való vásárlásért. A Penterra Festék Kereskedelmi Kft nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

3.A Penterra Festék Kereskedelmi Kft szabadon megváltoztathat bármilyen árat vagy határidőt. A változás az Online áruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe.

4.A Penterra Festék Kereskedelmi Kft szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait, illetve az Online áruházat, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét és a Penterra Festék Kereskedelmi Kft nem vonható felelősségre ha így tesz. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható az Online áruházban. Bármely vásárlónak, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

5.A Penterra Festék Kereskedelmi Kft szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Penterra Festék Kereskedelmi Kft nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely látogató rovására történt csalás miatt.

6.Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Penterra Festék Kereskedelmi Kft szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.